Een idee voor het inrichten van je voortuin

Heb jij een mooi duurzaam huis gebouwd of ben je van plan om een huis te bouwen? Dan is het verstandig om al na te denken over de inrichting van je voortuin. Het is verstandig om je tuin duurzaam in te richten.

Duurzame tuinverlichting

Als je optimaal duurzaam wilt wonen, hoort daar natuurlijk ook duurzame tuinverlichting bij. Tuinverlichting geeft een gezellige sfeer en geeft je tuin een warme uitstraling. Kies voor mooie verlichting die werkt op zonne-energie. Door gebruik te maken van deze duurzame vorm van energie, bespaar je uiteindelijk ook veel kosten. Omdat veel winkels het tegenwoordig belangrijk vinden om duurzaam te leven, is er steeds meer keuze uit duurzame tuinverlichting.

Plaats een kwalitatieve vlaggenmast

Limeta heeft een ruim aanbod vlaggenmasten. Een vlaggenmast heeft een luxe uitstraling en zorgt daarnaast voor herkenning. Als je kiest voor een vlaggenmast van Limeta, dan kies je voor kwaliteit. Limeta maakt haar masten van duurzaam en recyclebaar aluminium. Het aantal jaren garantie op de vlaggenmast bewijst dat het echt gaat om een duurzaam product. Je krijgt namelijk maar liefst 10 jaar garantie. Je hoeft je geen zorgen te maken als er slechte weersomstandigheden zijn. De vlaggenmast kan namelijk wel tegen een stootje. De masten van Limeta kunnen goed tegen storm en vandalisme.

Water hergebruiken

Water kun je gemakkelijk hergebruiken in je tuin. Het is mogelijk om water op te vangen in een regenton. Dit water kun je gebruiken om de planten water te geven en om je gazon te besproeien.

Tweedehandse producten

Met onze afval belasten wij het milieu. Let daarom altijd op of je nog iets kan hergebruiken of dat je iets tweedehands kunt kopen. Er zijn veel producten die je tweedehands kunt kopen op Marktplaats. Denk bijvoorbeeld aan een regenton, schuttingen, tuinverlichting en fonteinen. Deze producten hoeven niet nieuw te zijn om goed te werken.

Predallen