Tips om effectief te verhuizen

Heb jij een prachtig duurzaam huis laten bouwen? Dan is het nu tijd om te verhuizen. Een verhuizing brengt altijd een drukke en stressvolle tijd met zich mee. Al je spullen moeten vanuit de oude woning worden vervoerd naar je nieuwe woning. Natuurlijk wil je graag dat je spullen zonder beschadigingen aankomen bij je nieuwe woning. Wij geven je tips om effectief te verhuizen.

Schakel een specialist in

Je kunt een specialist inschakelen om zonder problemen te verhuizen. Vaak komt er bij een verhuizing namelijk erg veel kijken. Om rust voor jezelf te creŽren in deze drukke tijd, is het verstandig om de verhuizing uit handen te geven. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken en kunnen de verhuizers zich richten op hun werk. Verhuisspecialisten hebben erg veel ervaring en kunnen effectief en snel je spullen verhuizen naar je nieuwe woning. Voordat je het weet, sta je in je nieuwe woning om alle verhuisdozen uit te pakken.

Markeer de verhuisdozen

Om effectief te verhuizen is het verstandig om op elke verhuisdoos te noteren wat er in zit. Pak de dozen in per kamer. Zo hoef je in de nieuwe woning alleen maar de juiste dozen naar de bijhorende kamers te brengen. Daarna kun je in alle rust de dozen uitpakken per kamer. Hiermee voorkom je erg veel uitzoekwerk. Heb je dozen met servies en glaswerk? Geef dan duidelijk op deze dozen aan dat het gaat om breekbare spullen. Hier kunnen de verhuizers dan rekening mee houden.

Apparatuur voorbereiden

Het is verstandig om op tijd je apparatuur in huis voor te bereiden op de verhuizing. Zet bijvoorbeeld de trommel van de wasmachine al vast. Ook is het aan te raden om alvast de lades uit de koelkast te halen om te voorkomen dat ze tijdens het vervoeren beschadigingen oplopen.

durzaam huis bouwen