Resultaten voor Ecologisch bouwen

AEcologisch bouwen

tillaan is ecologisch en milieubewust bouwen een tendens aan het worden in Vlaanderen. Ecologisch of milieuvriendelijk een huis of woning bouwen is zeer interessant en de unieke oplossing voor een lage energiefactuur, een ecologische strategie zal zorgen voor een energiezuinige woning. Ecologisch bouwen is anders wonen en anders leven. Voor ecologisch bouwen kunt u terecht bij architectenbureau Frank Gruwez. Ecologisch en milieuvriendelijk bouwen is anders wonen en Leven Architectenbureau Frank Gruwez ontwerpt en bouwt verschillende soorten woningen waaronder ecologische woningen. Wij maken bouwprogramma?s op maat waarbij wij ecologisch bouwen in uiteenlopende bouwstijlen kunnen uitvoeren. Wij luisteren naar uw bouwdroom en realiseren bouwschetsen op maat. Het is zeker onze taak om dromen om te zetten in werkelijkheid. Wij houden budget en omgevingsfactoren scherp in de gaten. Voor ecologisch bouwen zijn technologie, ontwerp en materiaal belangrijk. Met ecologisch bouwen bezuinigt u op energie en krijgt u een geweldig comfort.

Ecologische woningbouw

U bent al binnen in uw ecologische woning nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft. Een eigen woning bouwen is de droom van vele mensen. Stel je voor een stijlvolle oprijlaan, een dubbele voordeur, een exclusief interieur, eventueel een luxueus tuinhuis of bijgebouw, één of 2 garages … Voor elke droom bieden wij een passende oplossing, want een exclusieve villabouw realiseren is het motto van ons team. Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons want uw droomhuis bouwen daar gaat het om.

Ecologisch bouwen - Wonen

Architect gruwez is uitgegroeid tot de referentie in ecologisch bouwen in Vlaanderen. Via diversificatie blijven we inspelen op nieuwe evoluties, en nieuwe eisen binnen het duurzame. Gelijk welke bouwstijl u kiest kunnen we vertalen naar een ecologische woning. Velen onder ons denken dat ecologisch bouwen niet simpel is en veel tijd in beslag neemt? Eigenlijk is dat niet zo, zeker niet als je er voor kiest om samen te werken met een ervaren architecten team in duurzame woningbouw. Wij hebben enthousiaste en professionele medewerkers in huis die uw bouwdroom graag werkelijkheid maken door u een ecologische woning te bouwen zoals u dat wenst. Alle mogelijkheden zijn met onze specialisten bespreekbaar als u door Architect Gruwez uw woning laat bouwen.

Ecologische villabouw

Kom even praten bij ons op kantoor te Oudenaarde of Gent, wij bieden uw advies, tips en inspiratie over ecologisch bouwen! Kies en vergelijk uw type villa. Kies je voor eigen vrijstaande woning, een pastoriehuis, een villa met rieten dak, of zie je meer de Amerikaanse stijl of een landelijke villa zitten. De bouw van uw ecologisch droomhuis begint hier! Want ecologisch bouwen doe je in vertrouwen!

Ecologisch Bouwen - Ontvang gratis onze Catalogus

Woningen Compere is een algemene bouwonderneming die traditioneel energiezuinige woningen bouwt. De gemiddelde prijs per vierkante meter van al de modellen in onze documentatie bedraagt 1064 €/m2 incl. BTW. Deze prijs is een referentie in de Belgische sleutel-op-de-deur huizenmarkt.

Ecologisch bouwen - Anders Wonen Anders Leven

IDaan Bruggink / Orga Architect zoekt in zijn werk naar de raakvlakken tussen natuur en architectuur in zijn ontwerpt moderne, gezonde gebouwen met natuurlijke en biobased materialen: ecologisch en duurzaam. Hij werkt met veel plezier intensief samen met de toekomstige bewoner/gebruiker om zo goed mogelijk hun wensen te vertalen in een prachtig stukje architectuur. ..

Is ecologisch bouwen ook duurder? - bouwenwonen.net

Ecologisch bouwen is hip: het is beter voor het milieu en je bespaart ermee op je energiefactuur. Bovendien stelt de overheid steeds strengere energienormen op naar nieuwbouw woningen toe. Helaas vraagt een ecologische woning ook bepaalde maatregelen, zoals de installatie van een warmtepomp en extra isolatie. Deze extra maatregelen kosten natuurlijk ook geld, en die meerprijs schrikt veel mensen af. Maar is een huis bouwen op ecologische wijze ook echt duurder? Ecologisch bouwen vraagt om een hogere investering… Wie ecologisch wil bouwen, die zal iets meer moeten investeren. Driedubbele beglazing is duurder dan dubbele beglazing, extra isolatie betekent een extra kost en je moet investeren in zonnepanelen en/of in een warmtepomp. Er valt geen eenduidige meerkost te plakken op het bouwen van een ecologische woning, alles hangt natuurlijk af van jouw wensen: een volledig energie neutrale woning is waarschijnlijk duurder dan een ecologische woning die niet volledig energie neutraal is. Wil je energiezuinig bouwen, dan is het vooral belangrijk om een aannemer en een architect te zoeken die hier reeds enige ervaring mee hebben: zij kunnen je een duidelijke inschatting van de kosten geven.

Home | Duurzaam, stijlvol en slim bouwen

Bent u op zoek naar een professionele partner voor duurzaam en ecologisch bouwen? Bij Ecobouwen ondersteunen wij u graag bij uw verbouwing, renovatie of restauratie. Doordat wij met natuurlijke materialen werken, zoals leemstuc, tadelakt, beton ciré etc, leveren wij stijlvolle en unieke producten waar u lang profijt van zult hebben. Wij zijn gespecialiseerd in...

Lijk ook eens op volgende websites: Duurzaam wonen door isolatie - Discrimination law -