De veranda modern inrichten

De veranda modern inrichten

Het versieren van uw moderne veranda is een van de beste manieren om te pronken met de schoonheid van uw huis. U kunt een breed scala aan stijlen gebruiken om uw veranda te versieren. Van klassiek tot eigentijds, u zult zeker iets vinden dat bij uw stijl past.

Hergebruikte of gerecyclede voorwerpen

Het gebruik van gerecyclede of hergebruikte materialen is een slimme manier om de planeet en een paar dollar te besparen terwijl u uw huis decoreert. De meest voorkomende items zijn oude kleding, meubels en apparaten. U kunt bijvoorbeeld een goedkoop hondenbed maken door een pallet te hergebruiken. Ook van een oude koffer kunt u een handige opstap maken. Als je het geluk hebt een oude piano te hebben, kun je die gebruiken als kappersstation, of er een moderne kruk van maken.

Een olievat kan ook worden gebruikt als minibar. Een oude wastrommel kan een funky lamp worden. Dit zijn maar een paar ideeën om uw creativiteit te stimuleren. Zorg er wel voor dat je een plan hebt voordat je begint.

Op de meeste grote winkelcentra, vlooienmarkten en werfverkopen zijn wel een paar hergebruikte spullen te vinden. Om er zeker van te zijn dat je de spullen niet kwijtraakt, moet je een flinke voorraad water en zonnebrandcrème meenemen.

Vintage kerstversiering

Vintage kerstversieringen geven een warme, nostalgische uitstraling aan je interieur. Ze zijn ook een geweldige manier om een familietraditie te herdenken. Met de juiste combinatie van ornamenten kunt u een feestelijke look creëren die zowel klassiek als modern is.

Een klassieke clamshell kan een beetje gedateerd aanvoelen, maar een paar zorgvuldig gekozen vintage ornamenten kunnen hem weer tot leven brengen. Als u een strandliefhebber bent, is een sterlingzilveren schelp een geweldige stocking stuffer. Het kan ook een elegant tintje geven aan een boom.

Voor een zachter, neutraler palet decoreert u uw voorportaal met natuurlijke en houten accenten. Probeer eens een grote krans met een rood lint om een vakantieboodschap over te brengen. U kunt ook slingers maken van dennentakken en maretak.

Hangende dakgootbakken

Een hangende dakgoot plantenbak is een eenvoudig, goedkoop en indrukwekkend project om te installeren. Dit is een gemakkelijke manier om een saaie voorporch te veranderen in een elegante ruimte om te entertainen of om gewoon achterover te leunen en te ontspannen.

Voor dit project heb je een paar restjes hout nodig, een touw of wat draad, en wat basisgereedschap. Het kost je niet meer dan een uur om je eigen verticale tuin te maken.

Om te beginnen zaag je je dakgoot doormidden met een ijzerzaag. Daarna moet je het hout schilderen. Met behulp van krijt verf zal helpen om de kleuren pop.

De verticale houten muur plantenbak is een geweldige manier om bloemen of kruiden weer te geven. Als je weinig tijd hebt, kun je een schoenendoos gebruiken als plantenbak.

Houten pompoen

U kunt een houten pompoen toevoegen aan uw veranda decor en het gebruiken om een rustieke look te creëren. Er zijn een paar verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Het is belangrijk om te onthouden dat je het bij het versieren van je veranda eenvoudig wilt houden. Het doel is om een centraal punt te hebben. Dit brandpunt kan een comfortabele stoel, een schommel of een deken zijn.

Een andere leuke manier om uw veranda te versieren is om planten in potten toe te voegen aan uw muren. U kunt ook proberen om een paar hangende planken toe te voegen aan het gebied. Planten zien er niet alleen geweldig uit, maar ze voegen ook dimensie en hoogte toe aan de ruimte. Als u een tuinier bent, kunt u kruiden in uw houten bakken zetten.

Als u op zoek bent naar een meer rustieke uitstraling, probeer dan uw eigen feestelijke borden te maken. Deze kunnen worden geplaatst rond de achtertuin of bij deuropeningen. Ze kunnen worden gemaakt met een distressed afwerking. Bovendien kunt u ze versieren met seizoensgebonden ornamenten.

Over de auteur

Tom Cosyns - Seobureau.be administrator